La Firma

Són moltes les situacions en les que una comunitat de veïns afronta, amb total indefensió, irregularitat referides a la gestió diària de l’immoble.

Advocats Propietat Horitzontal neix com a bufet d’advocats especialitzats en comunitats de veïns precisament per resoldre i vetllar pels drets i interessos dels usuaris relacionats amb la Propietat Horitzontal. Ens enorgulleix afirmar que comptem amb un equip jurídic expert en assessorar laboralment i jurídica a les comunitats de veïns i Patrimonis Immobiliaris. Comptem amb més de 25 anys d’experiència en el sector juridicolegal, dedicats en cos i ànima a posar a disposició dels nostres clients el coneixement, integritat i bones dots de comunicació del nostre equip de professionals. El clar objectiu no és un altre que establir amb el nostre client una relació fonamentada en la confiança i la professionalitat en la recerca de l’èxit de la seva reclamació.

Contractar Advocats Propietat Horitzontal, a més de ser una garantia d’èxit, ofereix el millor servei a un preu molt ajustat i altament competitiu. Treballar amb nosaltres assegura una reducció de despeses significativa en els aspectes jurídics i laborals propis de la seva comunitat de veïns.

Com a professionals amb vocació jurídica i un alt grau d’especialització en Propietat Horitzontal, comunitats de propietaris i dret immobiliari, podem proporcionar als nostres clients un assessorament dinàmic i eficaç, orientat a satisfer les seves necessitats específiques gràcies als nostres més de 25 anys d’experiència en el sector.

Avantatges de contractar-nos

Possibilitat de realitzar l’administració i gestió del procediment online, sense necessitat de cap desplaçament.

Els nostres clients compten amb el suport de professionals legals especialitzats en Propietat Horitzontal i Dret Immobiliari amb una experiència de més de 25 anys.

Disponibilitat horària.

Primera consulta gratuïta, amb estudi detallat per un expert jurídic de la qüestió a tractar, estudi de la seva viabilitat i pressupost orientatiu, sense compromís en la contractació dels nostres serveis.

Examinar amb detall els aspectes fàctics, tècnics i legals que contenen les qüestions i inconvenients projectats pels nostres clients.

Possibilitat de realitzar l’administració i la gestió del procediment online, sense la necessitat de desplaçaments.

Servei de reclamació de deutes amb un mínim cost legal per a les Comunitats de Veïns.

Comunicació amb el client regular i fluida.

Cuidem els detalls.